FOLLOW OUR WORLD

HOLD DIG OPDATERET OM REDKEN OG BLIV INSPIRERET

NO BLOW DRY? NO PROBLEM!

NO BLOW DRY STYLING

Oletko tauolla lämpökäsittelyvälineistä? Ei aikaa föönaamisenn? Vai haluatko vain huolettoman lookin? Olipa syy mikä tahansa, Redken Stylingin uusi No Blow Dry antaa loistavaa tekstuuria samalla kun annat hiustesi kuivua.
Mukana Air-Tex-teknologia, jonka nopeasti kuivuvat polymeerit nopeuttavat kuivumisaikaa ja joustavat polymeerit antavat pehmeää kontrollia.

AIRY CREAM hennoille hiuksille -muotoiluvoiteella hiukset kuivuvat ilman fööniä huolettoman rakenteikkaaksi ja hiukset ovat täynnä voluumia.
JUST RIGHT CREAM normaaleille hiuksille -muotoiluvoiteen avulla hiukset kuivuvat huolettoman helposti ilman föönausta. Antaa pehmeyttä ja huoletonta pitoa.

Redken Stylingin uusi kasvo, malli Sara Cummings, on No Blow Dry -kampanjan keulakuvana esittelemässä kaksi huoletonta lookia, jotka tuovat esiin hänen monipuolisuutensa mallina. Seuraa @Redken nähdäksesi lisää Sarasta.

DON'T JUST BLOW DRY - GLOW DRY!

GLOW DRY!

DON'T JUST BLOW DRY - GLOW DRY!

Uusi Diamond Oil Glow Dry

On ensimmäinen föönaukseen suunniteltu, öljyjen voimaannuttama kokoelma, jonka avulla föönaat helposti kiiltävät ja kevyet hiukset päivittäin! Sekoitus kevyitä koostumuksia puhdistavat, kiillottavat ja selvittävät föönausfanaattisia hiuksia. Lopputulos on superkiiltävä jokaisella föönauskerralla!

Valmistele hiuksesi kiiltokäsittelyyn helposti 3 vaiheen kautta:

  1. Glow Dry Gloss Scrub kosteuttaa ja esipuhdistaa hellävaraisesti, tuotekoostumus sisältää arganpähkinän kuoria. Antaa hiuksille uskomatonta kiiltoa.
  2. Glow Dry Gloss Shampoo puhdistaa hellävaraisesti ja antaa keveyden tuntua ja kiiltoa.
  3. Glow Dry Detangling Hoitoaine selvittää ja ravitsee hiuksia, auttaa tekemään hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi.
    • Käytä suosittua Diamond Oil Glow Dry -öljyä saadaksesi keveyttä, kiiltoa ja hallittavuutta.

Suki Waterhouse!

Lanseeraukseen sisältyy visuaali ja some-kampanja, jonka kasvona toimii Redken-heimolaisille jo ennestään tuttu Suki Waterhouse. Hän on Englannissa syntynyt malli ja näyttelijä, joka on mm. Burberryn kasvo, hänellä on elokuvarooli tuloillaan ja hän on ollut mukana Love Magazine, Stylist, Vogue, Tatler, Elle UK ja Allure UK -lehdissä. Seuraa meitä Instagramissa @redkenordic ja @sukiwaterhouse nähdäksesi lisää Sukista.